ANUNT -- Inapoi pe www.cool-tv.ro

Introducere:
Numitul RCS-RDS ne-a contactat printr-o notificare scrisa pe e-mail prin care solicita adresei web cool-tv.ro inlaturarea oricaror stream-uri /link-uri proprii sau terte/ marci/ sigle/ imagini/ inregistrari/ rezumate/fragmente audio-video/cuvinte cheie din promovare site/alte elemente de identificare, de identitate sau de acces a continutului, apartinand posturilor de televiziune DIGI SPORT 1,2,3,4, Digi 24 si regionalele, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World. Desi Nu aveam strea-muri pe website cu DigiWords, DigiLife si Digi Animal World vom lua act de notificarea numitului RCS-RDS si vom actiona ca atare.

 

Ce intelegem ca doreste RCS-RDS:
In primul rand, sa nu uitam de numeroasele scandaluri la care RCS-RDS a fost parte din dorinta lor de a ingradii anumite servicii de televiziune in anumite perioade, propice pentru interesul RCS-RDS.

Prin notificarea primita intelegem ca RCS-RDS doreste ingradirea posibilitatii utilizatorilor Romani din afara tarii dar nu numai, spre vizionarea posturilor de televiziune pe cale online.

 

Cool-tv.ro incalca drepturile RCS RDS ?:
In primul rand, COOL-TV.RO nu emite, nu face streaming sau restreaming (transmisie sau retransmisie) a posturilor tv. Linkurile (Adresele web) se regasesc in mod gratuit pe numeroase site-uri web cu liber acces, dar sunt propuse si de utilizatori.
cool-tv.ro face apel la libera circulatie a informatiior pe internet, neluand parte la emiterea, transmisia sau retransmisia canalelor tv in discutie si nu numai.
Cool-tv.ro exista pentru a oferii posibilitatea Romanilor din strainatate si nu numai, la vizionarea posturilor Romanesti si accesul lor la ultimele noutati din Romania.

Dumneavoastra ca utilizator puteti oricand viziona posturi de televiziune in mod gratuit, fie pe websiteul www.cool-tv.ro fie pe celelalte website-uri de acest gen. Niciunul neavand acces la servere de streaming, restreaming sau de emitere a canalelor tv..